Uitslag Fotowedstrijd

U heeft allen op onze Facebook Pagina kunnen stemmen en er is een winnaar uitgekomen. De foto van Anke heeft met 53 stemmen (de runner-up met 33) gewonnen. Anke heeft inmiddels haar prijs ontvangen. Gefeliciteerd, Anke. We hopen jullie allemaal volgend jaar op zondag 17 mei 2015 te mogen verwelkomen voor de

5e editie van het Voetstappenpad!

Uitslag Fotowedstrijd 2014

Super resultaat...

Overhandiging checque

Mede vanwege het geweldige weer, en het grote aantal trouwe wandelaars, die het Voetstappenpad zeer waarderen, mede vanwege de terugbrengservice, de route en de gezelligheid die ontstaat door de organisatie door Lionsclub Hilversum, hebben we dit weekend het absolute record van 638 wandelaars mogen ontvangen. Nog nooit was het zo druk op het Voetstappenpad.

Daarnaast liepen 35 scholieren mee aan de sponsorloop, die ook een mooie som geld bijeenbrachten voor Stichting Leergeld Hilversum & Wijdemeren. Samen met de opbrengst van de polo-verkoop, de ijsjes, de koffie, en de sponsoren hebben we het fantastische bedrag van €8000 aan Stichting Leergeld kunnen overhandigen.

Fotos van de wandeling

Op 18 mei 2014 zijn veel foto's gemaakt van de deelnemers. Helaas niet van iedereen! U kunt de foto's doorzoeken op Oypo. Klik op die link om ze te zoeken en eventueel te bestellen. Alle opbrengsten van de bestellingen (na aftrek van kosten) komen ook ten goede aan het goede doel. Wees gul en bestel die leuke foto!

Daarnaast kunt u hier zien dat onze wandeling bij uitstek geschikt is voor jong èn oud... Dus doe allemaal volgend jaar weer mee en loop een ander stuk van deze fantastische route!

Facebook Voetstappenpad pagina