Over GPS Tracks

iPhone navigatie

Hieronder vindt u GPS tracks van de Voetstappenpad Wandelrally.

De route van het Voetstappenpad is permanent aangepast nu het ecoduct over de A27 gereed is. De nieuwe route is hier te downloaden.

Het kan zijn dat u om de volgende bestanden te downloaden en op te slaan u ze met de rechtermuisknop moet aanklikken en dan "Bewaar als..."  moet kiezen. Hierbij de versies die gebruikt worden als de start en aankomst bij Beeld&Geluid is (de langere versie)

Smartphone

Zowel voor iphone als android toestellen zijn vele apps beschikbaar waar u meet kunt navigeren tijdens het wandelen. De hierboven geplaatste gpx en kml files kunt hierin importeren.

Afstandmeten

Afstandmeten iPhone

Met deze gratis app kunt u direct vanaf de Afstandmeten site de Voetstappenpad track tonen en volgen. U heeft alleen een gratis account op afstandmeten.nl nodig. Zoek in de App store op afstandmeten.nl. Na inloggen op de website, klik op onze route (29km) en voeg hem toe aan je Favorieten. Vervolgens open je de App, log je daar in, en heb je de route bij de hand.

Afstandmeten

Afstandmeten

Met deze app kunt u direct vanaf de Afstandmeten site de Voetstappenpad track tonen en volgen. U heeft alleen een gratis account op afstandmeten.nl nodig. Zoek in de Google Play store op "afstandmeten".  Na inloggen op de website, klik op onze route en voeg hem toe aan je Favorieten. Vervolgens open je de App, log je daar in, en heb je de route bij de hand. De 16km variant is beschikbaar onder deze link.

Google Earth

Google Earth

Google Earth is zeker in staat met KML en gpx files om te gaan. Wellicht is de applicatie via 3G niet al te snel en daardoor minder geschikt voor gebruik als navigatie hulpmiddel.

Facebook Voetstappenpad pagina

De route

De route van de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally.