Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally op 22 mei 2016

Voetstappenpad

Op 22 mei 2016 zal de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally weer plaatsvinden. Wel zijn er een aantal veranderingen.

Wat blijft is de prachtige wandeling van 29km (of de helft ca 16km) door natuur, heidevelden, bossen en waterpartijen die door GNR worden onderhouden. De route is vrijwel onveranderd sinds 1938, toen de wandeling is aangelegd met de karakteristiek betonnen paaltjes.

De wandelrally vindt plaats onder auspiciën van de SGWB.

Inkorten mag ...

Er zijn al een aantal vragen over het ontbreken van de busjes-terugbreng-service in deze editie. Deze is inderdaad geschrapt. Als alternatief is er deze ca 10 km lange variant die stopt bij de stempelpost 3 nabij restaurant Groot Kievietsdal. Hier is een bushalte waar Connexxion's lijn 70 terug naar Hilversum gaat. Deze vertrekt elke 18 minuten over het hele uur. Op de foto's ziet u de halte en de details. Kinderen t/m 11 jaar kunnen met een Kids Dagkaart voor €1,00 mee.

Inkorten mag ... deel 2

Hier nog twee teugreis opties voor het geval de 29km wat te ver blijkt te zijn.

Op ca. 20 km kun je terug met bus 1. Vertrek om 15 minuten over het hele uur. De halte is dichtbij de Toyota garage. Goed te zien bij het lopen langs de vijver.

Op ca 24.6 km kun je terug met bus 105 om 6 minuten voor het hele uur. De halte is bij stempelpost 5 rechtsaf , na ca. 250 meter.

Waar kan ik parkeren ?

Deelnemers kunnen een gratis uitrijkaart krijgen voor de parkeergarage op het Mediapark. Ga dus niet naar de parkeergarage van Beeld en Geluid. Het kaartje maakt een en ander duidelijk.

Nieuwe organisatie en sponsor

De organisatie is overgenomen van Lionsclub Hilversum door de Gooise Atletiek Club in samenwerking met Goois Natuurreservaat. Dat betekent dat de wandeling een aantal wijzigingen zal ondergaan. Volg ons op deze website om op de hoogte te blijven. De huissponser van de GAC is eveneens aangehaakt.

Gebruik je GPS

GPS tracking

Gebruik je telefoon met GPS apparaat om de route te downloaden en maak het nog spannender! Ook kan je meedoen aan de foto wedstrijd. Download je track hier!

Natuurlijk krijgt iedere wandelaar een kaart en is de route ook goed bewegwijzerd... een GPS is dus niet nodig!

Facebook Voetstappenpad pagina

Aanmelden nieuwsbrief

De route

De route van de Klaverbald Voetstappenpad Wandelrally.

 

 

 

Disclaimer
info@voetstappenpad.nl © 2016 GAC Hilversum
Georganiseerd onder auspiciën van de SGWB sgwb-tz 1612