Winnaar...

Uitslag fotos

De winnaar van de fotowedstrijd is Annemieke. Met 89 'likes' hebben ze zowel de meeste mensen weten te overtuigen op ze te stemmen, en dus een aantrekkelijk plaatje weten neer te zetten. We nemen binnenkort viae-mail contact met je op om je prijs door te geven!

 

Fotowedstrijd finalisten

Leden van de Lionsclub Hilversum hebben uit de inzendingen voor de fotowedstrijd de 4 beste foto's gekozen. Deze 4 deelnemers doen mee aan de Facebook wedstrijd om door het publiek de beste foto te laten kiezen. De foto die op onze Voetstappenpad facebook pagina de meeste likes heeft op 3 juni wint de prijs van onze fotowedstrijd. Dus deel en 'like' de foto die jij het beste vindt op onze Facebook pagina!

Finalisten

Voetstappenpad Wandelrally met prachtig weer...

Op 17 mei 2015 was de 5editie van de Voetstappenpad Wandelrally. Velen van u hebben genoten van de prachtige natuur, de mooie wandeling en natuurlijk het heerlijke wandelweer.  Meer dan 250 mensen hebben zich vooringeschreven en velen van u hebben de 29 km volbracht. Ook op de dag zelf zijn nog een paar honderd additionele wandelaars gestart.

Wij danken u, en onze sponsoren voor de bijdragen, die allemaal ten goede komen aan Stichting Leergeld Hilversum & Wijdemeren. De cheque voor het mooie bedrag van €4500 is op zondag meteen uitgereikt door Lionsclub Hilversum voorzitter Lukas Arends.

Geld voor Stichting Leergeld

Foto's en fotowedstrijd

U kunt weer meedoen aan de fotowedstrijd. Upload uw mooiste foto (let op: maar één foto per inzender) na registratie op deze pagina

Daarnaast heeft onze huisfotograaf weer veel foto's gemaakt. Deze kunt u hier op de site van Oypo zien, en bestellen. Ook hier zullen de opbrengsten van de foto's (minus de productie en verzend kosten van Oypo) ook ten goede komen aan het goede doel van Lionsclub Hilversum.

Let wel: vanwege het grote aantal foto's zijn de foto's niet van te voren geselecteerd op scherpte. Kies dus echt uw leukste foto en check of hij u bevalt voordat u ze bestelt.  

Oproep

Tijdens de wandeling hebben twee dames onze fotograaf benaderd voor foto's van een vorige editie van het Voetstappenpad. Zij worden verzocht even contact op te nemen via e-mail naar info@voetstappenpad.nl

Sponsoren

Wij willen graag onze sponsoren bedanken... zonder deze bedrijven die ons helpen met geld, hulp of sponsoring in natura zouden wij er niet voor kunnen zorgen dat al het inschrijfgeld ten goede komt aan Stichting Leergeld. Het maken van reclame, de busjes waarmee u van en naar controle posten vervoerd wordt, de versnaperingen, het tweede kaartje voor Beeld- en Geluid, het gratis parkeren... Al deze zaken die de Voetstappenpad Wandelrally zo uniek maken worden door onze sponsors vergoed.

Bedank onze sponsoren door gebruik van ze te maken!

Facebook Voetstappenpad pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Laatste nieuws

2015-03-30 23:05

Sponsoren bekend

Al uw wandelbijdragen gaan volledig naar Stichting Leergeld Hilversum / Wijde Meren. Alle kosten worden uit sponsorgelden en interne financiering betaald.

 

Lees meer...

2014-01-18 12:17

Leergeld Hilversum Wijdemeren

LC Hilversum maakt Goede Doel 2014 bekend

De opbrengsten van het Voetstappenpad 2014 komen ten goede van Stichting Leergeld Hilversum en Wijde Meren.

Lees meer...

Afstandmeten

De route van Voetstappenpad Wandelrally op Afstandmeten

Wandelrally
Disclaimer
info@voetstappenpad.nl © 2015 Lions Hilversum
Georganiseerd onder auspiciën van de SGWB sgwb-tz 1514