Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally : 21 mei 2017

Na maanden voorbereiding door een kleine enthousiaste groep vrijwilligers vond de Klaverblad Voetstappenpad wandelrally plaats op zondag 21mei. Onder zeer goede omstandigheden mochten de lopers de 16 en 29 lopen. Hier onder een korte foto impressie.

 

Eten en drinken onderweg

Voetstappenpad
De route gaat voor een groot deel door de natuur, hier zijn niet veel horeca gelegenheden te vinden. Het is dus raadzaam voldoende eten en drinken mee te nemen. Maar er zijn onderweg twee gelegenheden waar u terecht kunt voor een consumptie. Aangezien ze ook sponsoren van de wandeling zijn willen we ze hier graag noemen.
 
De eerste gelegenheid die u tegenkomt na circa 10 km is Landgoed Groot Kievitsdal. Vanaf 10 uur kunt u hier terecht. Als u vroeg start bent u hier waarschijnlijk al voorbij voordat ze open zijn. Iets om rekening mee te houden.
 
Een heel stuk verder (na in totaal ca. 20km) kunt u terecht bij Cafetaria “Jan Kruis”. Deze is te vinden bij winkelcentrum Kerkelanden.  Op de wandelkaart die u bij de start mee krijgt staan beode locaties aangegeven.
 
Als organisatie hebben we flesjes water en dextro beschikbaar op stempelpost 4 . Hier is ook de splitsing van de 16 km afstand richting Hollandse Rading. Een kleine voorraad flesjes is bij de laatste stempelpost (4 km voor het eindpunt) beschikbaar.
Bij terugkomst kunt u in het Grand Café van Beeld en Geluid terecht.

Facebook Voetstappenpad pagina

Aanmelden nieuwsbrief

De route

De route van de Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally.

 

 

 

Disclaimer
info@voetstappenpad.nl © 2017 GAC Hilversum
Georganiseerd onder auspiciën van de SGWB sgwb-tz 1612