Voetstappenpad Wandelrally op 17 mei 2015

Voetstappenpad

Op 17 mei 2015 zal de 5e, de jubileum editie van de Voetstappenpad Wandelrally plaatsvinden. Ook dit jaar kunt u weer meelopen over het historische voetstappenpad rond Hilversum. Door onze "terugbrengservice", die u op vertoon van de wandelkaart gratis terugbrengt naar uw startpunt, kunt u kiezen om 10km van de wandeling te lopen, of de hele wandeling van 29 km. Dit maakt de wandeling ook ideaal voor minder geoefende wandelaars en families met kinderen.

Zo kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur, heidevelden, bossen en waterpartijen. De route is vrijwel onveranderd sinds 1938, toen de wandeling is aangelegd met de karakteristiek betonnen paaltjes.

Het startpunt is op het Mediapark, in Beeld en Geluid, vlakbij station Hilversum Noord. Op het mediapark is een groot parkeerterrein met veel parkeerplaatsen.

De wandelrally vindt plaats onder auspiciën van de SGWB.

Lionsclub Hilversum

Lionsclub Hilversum

De Voetstappenpad Wandelrally wordt georganiseerd door Lionsclub Hilversum. Deze club van 30 betrokken Hilversummers is onderdeel van de internationale Lions organisatie, een organisatie van 46000 service clubs die over de hele wereld actief is en zich inzet voor de maatschappij onder het motto "We Serve" (Wij dienen).

Naast vriendschappelijke en kameraadschappelijke doelstellingen werven wij fondsen via het organiseren van evenementen als de Voetstappenpad Wandelrally die mensen bij elkaar brengen, en waarmee wij de zwakkeren in de samenleving kunnen helpen.

Door mee te lopen helpt u ons deze doelen te verwezenlijken, en helpt u onze goede doelen. Als u interesse heeft om onze activiteit te sponsoren bent u natuurlijk ook van harte welkom.

Voor meer informatie over het lidmaatschap van de Lions, zie bovenstaande link.

Sponsoren

Wij willen graag onze sponsoren bedanken... zonder deze bedrijven die ons helpen met geld, hulp of sponsoring in natura zouden wij er niet voor kunnen zorgen dat al het inschrijfgeld ten goede komt aan Stichting Leergeld. Het maken van reclame, de busjes waarmee u van en naar controle posten vervoerd wordt, de versnaperingen, het tweede kaartje voor Beeld- en Geluid, het gratis parkeren... Al deze zaken die de Voetstappenpad Wandelrally zo uniek maken worden door onze sponsors vergoed.

Bedank onze sponsoren door gebruik van ze te maken!

Facebook Voetstappenpad pagina

Aanmelden nieuwsbrief

Laatste nieuws

2015-03-30 23:05

Sponsoren bekend

Al uw wandelbijdragen gaan volledig naar Stichting Leergeld Hilversum / Wijde Meren. Alle kosten worden uit sponsorgelden en interne financiering betaald.

 

Lees meer...

Afstandmeten

De route van Voetstappenpad Wandelrally op Afstandmeten

Wandelrally
Disclaimer
info@voetstappenpad.nl © 2015 Lions Hilversum
Georganiseerd onder auspiciën van de SGWB sgwb-tz 1514