Winnaar...

Uitslag fotos

De winnaar van de fotowedstrijd is Annemieke. Met 89 'likes' hebben ze zowel de meeste mensen weten te overtuigen op ze te stemmen, en dus een aantrekkelijk plaatje weten neer te zetten. We nemen binnenkort viae-mail contact met je op om je prijs door te geven!

 

Fotowedstrijd finalisten

Leden van de Lionsclub Hilversum hebben uit de inzendingen voor de fotowedstrijd de 4 beste foto's gekozen. Deze 4 deelnemers doen mee aan de Facebook wedstrijd om door het publiek de beste foto te laten kiezen. De foto die op onze Voetstappenpad facebook pagina de meeste likes heeft op 3 juni wint de prijs van onze fotowedstrijd. Dus deel en 'like' de foto die jij het beste vindt op onze Facebook pagina!

Finalisten

Voetstappenpad Wandelrally met prachtig weer...

Op 17 mei 2015 was de 5editie van de Voetstappenpad Wandelrally. Velen van u hebben genoten van de prachtige natuur, de mooie wandeling en natuurlijk het heerlijke wandelweer.  Meer dan 250 mensen hebben zich vooringeschreven en velen van u hebben de 29 km volbracht. Ook op de dag zelf zijn nog een paar honderd additionele wandelaars gestart.

Wij danken u, en onze sponsoren voor de bijdragen, die allemaal ten goede komen aan Stichting Leergeld Hilversum & Wijdemeren. De cheque voor het mooie bedrag van €4500 is op zondag meteen uitgereikt door Lionsclub Hilversum voorzitter Lukas Arends.

Geld voor Stichting Leergeld

Facebook Voetstappenpad pagina