Klaverblad verzekeringen

Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder
Bij Klaverblad Verzekeringen varen we al sinds 1850 onze eigen koers door gewoon goede verzekeringen te bieden. Niet meer en niet minder.

Gemeente Hilversum

Gemeente Hilversum draagt het voetstappenpad een warm hart toe. Indertijd (1938) de initatiefnemers van de aanleg van het pad. En nu nog betrokken als zeer gewaardeerde sponsor van de georganiseerde jaarlijkse wandelrally.

Beeld en Geluid

Beeld en Geluid is hét audiovisuele archief van de Nederlandse omroepen én een leuk dagje uit. In de experience ontdek je de wereld van de media en ga je zelf aan de slag. Het unieke gebouw op het Media Park in Hilversum herbergt ruim 800.000 uur aan radio, televisie, film en muziek. Sinds de opening van de experience, de publieksattractie van Beeld en Geluid, hebben al ruim 1 miljoen mensen een bezoek gebracht aan Beeld en Geluid.

BeGreen is een samenwerking tussen Parenco Hout, Schmid, Siers Groep en ista Nederland. Onder de naam BeGreen, wordt warmte gewonnen uit houtsnippers die niet herbruikbaar zijn. Juist omdat het een samenwerking is tussen nieuwe en bestaande marktpartijen, biedt BeGreen het beste van beide werelden. Transparant, betaalbaar, duurzaam en lokaal zijn termen die goed bij BeGreen passen. BeGreen hecht er veel waarde aan dat klanten weten waar hun warmte vandaan komt, hoe het werkt en waarom het duurzaam is!

Goois Natuurreservaat

Goois Natuurreservaat werd in 1932 opgericht, met als doel:
De instandhouding van het natuurschoon in het Gooi door de verkrijging van de aldaar gelegen terreinen, ten einde deze ten eeuwigen dage ongeschonden als natuurreservaat te behouden,en aan het publiek, door vrije toegang tot die terreinen onder eventueel te stellen bepalingen, het genot van dat natuurschoon te verzekeren. Goois Natuurreservaat heeft ook een belangrijke taak als gastheer. Ze maakt het mogelijk dat bezoekers op hun eigen manier van de terreinen genieten, voor zover dat verenigbaar is met de beheeropdracht. Ook proberen we het publiek te interesseren voor de natuurhistorie en de ecologische betekenis van de terreinen. 

Het Voetstappenpad voert grotendeels over terreinen van GNR.

Groot Kievistsdal

Groot Kievitsdal, schitterend gelegen tegen de bossen aan de weg tussen Baarn en Hilversum, is wijd en zijd bekend als één van de mooiste  locaties in het hart van het Gooi. Het herbergt, naast restaurant, bistro-grand café en groot zonnig terras, tal van fraaie accommodaties met alle moderne faciliteiten voor vergaderingen, presentaties, congressen, recepties, bruiloften en partijen.

Cafetaria Jan Kruis

Cafetaria Jan Kruis biedt u een uit gebreid assortiment van frites, snacks, belegde broodjes, hamburgers, verse salades, maaltijden en ijsspecialiteiten van uitstekende kwaliteit. Pal aan de route gelegen na ca. 20 km een goede plek om de energie even aan te vullen. In de editie komt er een extra stempelpost nabij deze locatie.